Lespakket en site er reed een trein naar Sobibor

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

http://www.erreedeentreinnaarsobibor.nl

Deze site hoort bij het bijzondere herdenkingsconcert ‘Er reed een trein naar Sobibor’ dat in de jaren 2013-2015 twaalf maal werd uitgevoerd. Het concert is een unieke samenwerking tussen Sobibor-overlevende Jules Schelvis (1921), orkestleider Jan Vermaning en het Nationaal Symfonisch Kamerorkest (NASKA).http://www.erreedeentreinnaarsobibor.nl/educatie/

Lespakket

Voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool en klas 1 van het voortgezet onderwijs is er op basis van het concert een lespakket gemaakt. Het bestaat uit een USB-stick met daarop een film met een ingekorte en op het onderwijs afgestemde versie van het concert (40 minuten), vier begeleidende lessen en drie muziekfragmenten. In de lessen leren leerlingen over de Tweede Wereldoorlog en worden zij uitgedaagd hun indrukken op creatieve wijze te verwerken.

Als u het lespakket wilt bestellen verzoeken wij u vriendelijk een bedrag van € 25,- (per lespakket, inclusief verzendkosten) over te maken op rekeningnummer NL41RABO0148427650 t.n.v. Stichting Nationale Herdenking Joure én een email met uw adresgegevens te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Na ontvangst van uw betaling wordt het lespakket u toegestuurd per post.

Stichting Nationale Herdenking Joure

Jan Vermaning - Voorzitter

Seerp Rijpkema - Penningmeester

Trijntje Boerland-Terpstra - Secretariaat

Zlata Gromic - Media en digitalisering

Gera Veldstra - Educatie

Evert van der Wiel – Algemeen bestuurslid

 
KVK:  01096326
www.herdenkennieuwestijl.nl